nieuws

Reaal verlaagt aov-premie paramedische beroepen

Schade

Vanaf 1 januari 2014 verlaagt Reaal de arbeidsongeschiktheidspremie voor ondernemers tot 45 jaar in paramedische beroepen, waaronder fysiotherapeuten. De premieverlaging is volgens de verzekeraar het gevolg van goede re-integratie resultaten en de inzet van het preventieprogramma Lijfwacht.

Reaal verlaagt aov-premie paramedische beroepen

De premieverlaging geldt voor nieuwe, maar ook voor bestaande klanten met een UNIM AOV Vernieuwd 0510, UNIM Plus AOV 0510 of een UNIM AOV voor Werknemers 0510. De premieverlaging is vanaf 1 januari 2014 automatisch van toepassing op bestaande verzekeringen en lopende aanvragen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.