nieuws

Laatste dag voor de zorgpremies

Schade

Het is vandaag de laatste dag waarop zorgverzekeraars hun premies bekend kunnen maken. PMA en Zekur komen op de valreep binnen. De online basisverzekering Zekur van Univé kost in 2014 € 80,25 per maand. De natura basisverzekering van PMA is voor 2014 vastgesteld op € 83,50 per maand, de restitutievariant kent een maandpremie van € 87,20.

Laatste dag voor de zorgpremies

De premie voor Extra Zekur aanvullende zorgverzekering met uitgebreide tandartsdekking en een doorlopende reisverzekering met werelddekking is voor 2014 vastgesteld op € 25,00 per maand. Premiebetalende verzekerden kunnen bij Zekur tot 8% korting ontvangen door gebruik te maken van de bundelkorting. Een lage premie is mogelijk omdat Zekur afspraken heeft gemaakt met een selectief aantal zorgaanbieders voor planbare ziekenhuiszorg. Herhaalrecepten worden via de Internet Apotheek besteld. Voor spoedeisende zorg kan men wel terecht bij elke zorgverlener naar keuze.
PMA zorgverzekering
PMA zorgverzekering is een consumentencollectief met meer dan 390.000 verzekerden. Het risico is ondergebracht bij Menzis. Naast de basisverzekeringen ZorgVerzorgd (natura) en ZorgZó (restitutie) kan de consumentkiezen voor drie aanvullende pakketten en drie tandartsverzekeringen. De premies van de  aanvullende verzekeringen blijven in 2014 gelijk of stijgen licht. Iedereen wordt bij PMA geaccepteerd voor alle verzekeringen, dus ook voor de tandartsverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.