nieuws

Hiscox-volmacht voor Private Insurance Assuradeuren

Schade

Hiscox Nederland heeft een volmacht verleend aan de vier kantoren die samen Private Insurance Assuradeuren vormen: Assicuro Private Insurance, Paardekooper Private Insurance, DNA Adviesgroep en Heeren & Hillewaere.

Hiscox-volmacht voor Private Insurance Assuradeuren

Assicuro is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve auto’s en  Paardekooper verzekert duur onroerend goed en bijzondere (kunst) collecties. DNA Adviesgroep is specialist op het gebied van het verzekeren van luxe jachten en Heeren & Hillewaere is een van de grootste makelaars van vastgoed en verzekeringen voor het topsegment in de Belgische markt.
De vier ondernemingen werken al langer samen met Hiscox. “De belangrijkste reden om nu een volmacht te verlenen, is om onze private insurance-tak verder te ontwikkelen”, vertelt Charles Verstraete-Verstraeten, senior business development underwriter van Hiscox. “De vier bedrijven die de Private Insurance Group vormen, hebben een goede verzekeringsportefeuille opgebouwd. Zeker nu zij hun krachten hebben gebundeld, vormen zij een grote speler op de markt van exclusieve particuliere verzekeringen. Door de samenwerking kunnen zij de verzekeringsportefeuilles van hun klanten beter op elkaar afstemmen, waardoor het serviceniveau verder omhoog gaat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.