nieuws

Grotere waardering voor kleine zorgverzekeraar

Schade

De bezoekers van zorgpolisvergelijker ZorgWijzer.nl hebben PNOzorg uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van het jaar 2013. De tweede plaatst is voor Salland en op de gedeelde derde plaats zijn ONVZ en DSW geëindigd.

Grotere waardering voor kleine zorgverzekeraar

Op het eindrapport van PNOzorg staat een 8,5. Bij Salland is dat een 8,4 en ONVZ en DSW hebben een 8,3 op de eindlijst staan. PNOzorg moet het niet hebben van de laagste premie. Daarop scoort het ONVZ-label met een gemiddelde beoordeling van een 7 het laagst. De verzekeraar scoort vooral op service, vrije zorgkeuze en aanvullende mogelijkheden. Op deze drie onderdelen scoort PNOzorg een 9. Salland scoort op ieder onderdeel minimaal een 8 en ONVZ heeft bijna dezelfde beoordeling als PNOzorg, maar scoort minder op het aanvullende pakket. In totaal gaven 938 bezoekers op ZorgWijzer.nl een beoordeling bij een van de 39 verschillende zorglabels. Er werden cijfer gegeven op vier verschillende categorieën: hoogte van de premie, service, zorgkeuze en aanvullende verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.