nieuws

Broker Award voor Paardekooper Private Insurance

Schade

Paardekooper Private Insurance in Bilthoven heeft de Hiscox Broker Award 2013 gewonnen. De belangrijkste criteria voor de Broker Award zijn de groei van de verzekeringsportefeuille en het terugdringen van de loss ratio.

Broker Award voor Paardekooper Private Insurance

Maar ook het initiëren van nieuwe verkoopactiviteiten en de constructieve samenwerking met Hiscox Nederland zijn meegewogen in het eindoordeel. De plaquette behorende bij de Hiscox Broker Award is uitgereikt op het kantoor van Paardekooper in Bilthoven. Op de foto v.l.n.r.  Albert-Jan Verwer, Eduard Paardekooper, Frits van der Laan, Hans Leenards, Thomas Paardekooper en Terje van Velze.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.