nieuws

Avéro biedt second opinion via Best Doctors

Schade

Klanten van Avéro Achmea met een aanvullende verzekering kunnen per 1 januari 2014 gebruik maken van de wereldwijde Second Opinion Service (S.O.S) van Best Doctors. De klant kan zelf beslissen naar welk ziekenhuis of welke specialist hij hiervoor gaat. Het betreft een aanvulling op de al bestaande mogelijkheid om een second opinion aan te vragen.

Avéro biedt second opinion via Best Doctors

Best Doctors geeft toegang tot een internationaal netwerk van topspecialisten. Hiervoor is geen verwijzing van een arts nodig. Verzekerden die van deze dienst gebruik maken ontvangen binnen gemiddeld zes tot acht weken een second opinion over een eerder gestelde diagnose en/of behandeling. Daarnaast kan Best Doctors ook antwoord geven op vragen als er geen twijfel is over de diagnose, maar als de verzekerde gerichte vragen heeft over zijn aandoening en/of behandeling. De verzekerde ontvangt dan gemiddeld binnen vijf tot zeven werkdagen antwoord van een medisch specialist uit het netwerk van Best Doctors.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.