nieuws

Tweede aov-advocatenmantel Balieplus

Schade

Naast de bestaande mantel van Movir voor een sommenverzekering, biedt Balieplus advocaten nu ook de mogelijkheid om via De Amersfoortse een aov-schadeverzekering af te sluiten. De Amersfoortse kwam als beste uit de bus in een onderzoek, uitgevoerd door Aon Hewitt, naar het aanbod van Movir, Delta Lloyd, De Amersfoortse, Avéro Achmea, AEGON en Reaal.

Tweede aov-advocatenmantel Balieplus

Uit het onderzoek, dat Aon in opdracht van Balieplus heeft uitgevoerd, komt naar voren dat advocaten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering naast de sommenverzekering van Movir, voor de meest gunstige prijs-kwaliteit verhouding het best terecht kunnen bij De Amersfoortse. In vergelijking met een sommenverzekering is de dekking van een schadeverzekering minder ruim. Daar tegenover staat dan wel een lagere premie. Door advocaten beide productsoorten aan te bieden creëert Balieplus een ruimere keuzemogelijkheid.
Vijftig criteria
De nieuwe mantelovereenkomst biedt Nederlandse advocaten 5% premiekorting. Voor leden van Balieplus is de korting 10%. De belangrijkste van vijftig criteria waarop Aon het onderzoek heeft verricht waren het arbeidscriterium, beroepsarbeidsongeschiktheid, eindleeftijd: 60 / 65 / 67 jaar, eigen risicotermijn: 90 / 365 dagen, Indexatie: 2% / 3%, beginleeftijd: 35 jaar, verzekerd bedrag € 50.000,00 en of het product via het intermediair af te sluiten is.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.