nieuws

Klink wordt bestuurslid bij VGZ

Schade

Voormalig minister van VWS Ab Klink (54) treedt per 1 januari toe tot de raad van bestuur van Coöperatie VGZ, waar hij verantwoordelijk wordt voor de portefeuille Zorg. Nadat Klink de gelegenheid heeft gehad om zich in te werken zal Martin Duvivier, zoals eerder aangekondigd, terugtreden als lid van de raad van bestuur.

Klink wordt bestuurslid bij VGZ

Klink is sinds mei 2011 deeltijdhoogleraar Zorg, arbeid en politieke sturing aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkzaam bij adviesbureau Booz & Company. Hij is blij om straks weer midden in het zorgveld te staan: “Dit geeft me de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg en het verlagen van de kosten; iets waar ik enorm naar uitkijk."
De benoeming van Klink is onder voorbehoud van goedkeuring door de ledenraad van VGZ.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.