nieuws

Avéro Achmea introduceert nieuwe natura-zorgpolis

Schade

Het Select Zorg Plan vervangt per 1 januari 2014 de natura-combipolis Zorg Plan van Avéro Achmea. Het nieuwe product heeft dezelfde gecontracteerde zorgverleners als de natura-combipolis, maar kent lagere vergoedingen bij niet-gecontracteerde zorgverleners. Dat maakte de verzekeraar bekend tijdens de presentatie van de nieuwe zorgpremies.

Avéro Achmea introduceert nieuwe natura-zorgpolis

De premie voor de restitutiepolis (Keuze Zorg Plan) daalt met bijna € 6,25 naar € 104,10 per maand. Dat is een verlaging van bijna € 75,- per jaar. De nieuwe naturapolis (Select Zorg Plan) kent een maandpremie van € 99,75. Dat is € 9,50 lager dan de huidige natura-combipolis (Zorg Plan), oftewel een verlaging van € 114 per jaar.
De premies van de aanvullende verzekeringen ‘Start’ en ‘Juist Voor Jou’ en de premies van de tandartsverzekeringen blijven gelijk aan die van 2013. De premies van de overige aanvullende verzekeringen stijgen licht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.