nieuws

Markel start online verkoopmodule

Schade

Zakelijk verzekeraar Markel biedt adviseurs nu ook de mogelijkheid om de bestuurdersaansprakelijkheidspolis voor non-profitorganisaties (verenigingen en stichtingen) en Verenigingen van Eigenaars online af te sluiten.

Markel start online verkoopmodule

Adviseurs kunnen 24/7 online offertes genereren en producten sluiten. Aanvragen kunnen tussentijds worden opgeslagen en later worden voortgezet. Ook alle benodigde documentatie is direct online beschikbaar. In de loop van dit jaar wordt het aanbod uitgebreid met beroepsaansprakelijkheid en CAR-verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.