nieuws

Markel komt met polis voor zonnepanelen

Schade

Markel International Nederland heeft een verzekering ontwikkeld die speciaal is gericht op zonnepanelen en zonneboilers. Deze Zonne-energie Verzekering – bedoeld voor bedrijven – dekt zogeheten zonne-energiesystemen tegen van buiten komende onheilen, eigen gebrek van de installatie en financiële schade door opbrengstverlies.

Markel komt met polis voor zonnepanelen

De zakelijke verzekeraar, gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en technische verzekeringen, springt met de polis in op het toenemende gebruik van installaties die zonne-energie opwekken. “Schade en opbrengstverlies hebben direct gevolgen voor de terugverdientijd van deze systemen”, aldus Markel. De Zonne-energie Verzekering biedt een aantal extra’s ten opzichte van de reguliere brandverzekering: naast stormschade is alle schade gedekt die wordt veroorzaakt door wind, zoals losrakende dakpannen of vallende takken. Verder zijn schade door eigen gebrek, diefstal zonder sporen van braak en alle vormen van overspanning- of elektriciteitsschade verzekerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.