nieuws

Jos Peeters commercieel directeur Eno

Schade

Jos Peeters is per 1 januari als commercieel directeur in dienst getreden van Eno Zorgverzekeraar. Hiermee wordt hij commercieel verantwoordelijk voor de labels die momenteel door Eno worden gevoerd: Salland verzekeringen, Energiek en HollandZorg.

Jos Peeters commercieel directeur Eno

Jos Peeters (50) werkte hiervoor enkele jaren als zelfstandig strategieconsultant en ruim 10 jaar binnen de Delta Lloyd groep, waar hij in zijn laatste functie als directievoorzitter verantwoordelijk was voor de commercie van Delta Lloyd verzekeringen. Vanaf 1 maart is Peeters ook verantwoordelijk voor de zorginkoop binnen Eno.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.