nieuws

Groeispurt voor kleine zorgverzekeraar Eno

Schade

Eno heeft het aantal verzekerden de laatste twee maanden met 20% zien toenemen. Daarmee bewijst de zorgverzekeraar uit Deventer opnieuw dat ook een kleinere speler bestaansrecht heeft in een turbulente zorgverzekeringsmarkt.

Groeispurt voor kleine zorgverzekeraar Eno

Sinds de introductie van de basisverzekering in 2006 ziet Eno haar verzekerdenpopulatie jaarlijks toenemen. In 2012 had de coöperatie Eno in totaal 125.000 verzekerden in de boeken staan. De Eno-labels Salland verzekeringen en Energiek groeiden tijdens de zorgcampagne 2012 met ruim 20%. Dit is een netto percentage, ofwel nieuwe verzekerden minus overstappers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.