nieuws

Fusiepartners lanceren Friese schadeverzekeraar

Schade

De in 2012 gefuseerde partijen Zevenwouden Verzekeringen, Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen en Fries Volmachtbedrijf presenteren op 7 februari een nieuwe intermediaire serviceorganisatie.

Fusiepartners lanceren Friese schadeverzekeraar

De nieuwe organisatie kiest nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair en biedt hun behalve een breed pakket aan schadeverzekeringen ook diverse ondersteunende diensten. “De filosofie achter onze formule is ‘vóór en dóór  het intermediair’, waarbij actieve betrokkenheid en invloed van het intermediair ook daadwerkelijk mogelijk is”, aldus directeur Sjoerd Hijlkema. De nieuwe naam en het beeldmerk van de nieuwe intermediaire serviceorganisatie worden tot de bijeenkomst in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen op 7 februari geheim gehouden. De fusiecombinatie heeft een premieomzet van circa € 30 miljoen per jaar. Hiervan is bijna € 10 miljoen afkomstig uit het Fries Volmachtbedrijf.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.