nieuws

Turien frist extranet op en lanceert nieuwe offertemodule

Schade

Turien & Co. Assuradeuren heeft onder de naam Mijn Turien haar nieuwe extranet in gebruik genomen. Op de nieuwe site kunnen tussenpersonen ook gelijk gebruik maken van een nieuwe offertemodule voor de personenauto- en bestelautoverzekeringen.

Turien frist extranet op en lanceert nieuwe offertemodule

Met de nieuwe offertemodule kunnen adviseurs volgens Turien sneller en met minder vragen een premieberekening maken. Ook laat de module niet alleen direct online premies voor personenauto’s maar ook voor bestelauto’s zien. Turien werkt daarnaast aan een online oplossing waarmee klanten binnenkort de offerte van de adviseur in een eigen omgeving kunnen inzien, wijzigen en omzeten in een polisaanvraag. 
 

Reageer op dit artikel