nieuws

Klaverblad koppelt met Solerace van ABZ

Schade

Klaverblad Verzekeringen is per 1 september 2012 aangesloten bij de berichtendienst Solerace van ABZ. Assurantieadviseurs met een Solerace-abonnement krijgen hierdoor geen aparte rekening meer van ABZ voor de ADN-berichten die zij met Klaverblad uitwisselen.

Klaverblad koppelt met Solerace van ABZ

Solerace biedt verzekeraars en gevolmachtigden de mogelijkheid om op een gestandaardiseerde wijze berichten uit te wisselen met intermediairs en andere belanghebbenden. Solerace biedt intermediairs de mogelijkheid om vanuit het systeemhuispakket GIM resultaten op te halen en daarbij ook elektronische bijlagen te ontvangen, zoals bijvoorbeeld polissen, offertes en aanhangsels. De GIM functie wordt door de meeste systeemhuizen ingebouwd. Voor die intermediairs die niet over een ADN- of GIM-aansluiting beschikken, maar wel graag elektronische documenten van een verzekeraar willen ontvangen, is door ABZ een webbrowser interface ontwikkeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.