nieuws

Internationale volmacht voor Voogd & Voogd

Schade

In het Franse Le Mans heeft serviceprovider Voogd & Voogd haar 20e volmacht-overeenkomst getekend met het Franse Covea. Deze groep van verzekeraars heeft in Frankrijk een marktaandeel van 25% in automotive verzekeringen.

Internationale volmacht voor Voogd & Voogd

In de opstart van de samenwerking zal Voogd & Voogd zich eerst richten op automotive gerelateerde producten (affinity producten), zoals garantieverzekeringen voor voertuigen. Het Franse Covea heeft een leidende positie in schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen in Frankrijk. Onderdeel van het concern zijn de onderlinge verzekeringsmerken MAAF, MMA en GMF. De groep heeft in Frankrijk meer dan 10,6 miljoen leden en klanten en boekte ultimo 2011 een totaal bruto premie-inkomen van € 14,3 miljard.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.