nieuws

BeFrank-app houdt klanten 24/7 op hoogte van pensioensituatie

Schade

Klanten van premiepensioeninstelling BeFrank kunnen voortaan waar en wanneer dan ook inzicht krijgen in hun pensioensituatie. De PPI heeft hiervoor een gratis app voor zowel iPhone als Android ontwikkeld. Niet-klanten krijgen via de app algemene informatie over Be Frank.

BeFrank-app houdt klanten 24/7 op hoogte van pensioensituatie

Met de app hebben klanten van BeFrank – een joint venture van Delta Lloyd en BinckBank – altijd toegang tot hun persoonlijke pensioenrekening en inzicht in de pensioenbeleggingen en de kosten. Ook kunnen met de app de verwachte hoogte van de pensioenuitkering en de mate van het bijbehorende risico worden vastgesteld. Volgens Folkert Pama, directievoorzitter bij BeFrank, moet de app bijdragen aan een groter pensioenbewustzijn onder de klanten. "Klanten van BeFrank hebben online toegang tot hun pensioengegevens, op het moment dat zij dat willen. En vanaf nu ook met het device dat ze willen", aldus Pama.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.