nieuws

Premies Unim-aov omlaag voor oudere medici

Schade

Reaal verlaagt per 1 september de premies voor de op paramedici, adviseurs en dga’s gerichte Unim-arbeidsongeschiktheidsverzekering. De verlaging geldt echter alleen voor medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en mondhygiënisten vanaf 50 jaar. Zowel nieuwe als bestaande klanten uit die groep gaan tot 7% minder betalen.

Premies Unim-aov omlaag voor oudere medici

De premieverlaging geldt voor de AOV Vernieuwd, de AOV voor Werknemers en de Plus AOV. Medisch specialisten gaan gemiddeld 7% minder premie betalen; voor huisartsen, tandartsen en mondhygiënisten komt de daling uit op gemiddeld 5%.
Voor alle beroepsgroepen (dus ook adviseurs en dga's) geldt overigens een hogere instapkorting. Die wordt het eerste jaar 40% (was 25%), het tweede jaar 20% (was 15%) en het derde jaar 10% (was 5%).
Binnen de Unim-aov's kan door nieuwe klanten vanaf 1 september niet meer worden gekozen voor de Beroeps-Plusdekking. Bestaande polissen behouden deze variant wel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.