nieuws

Goudse-schadevolmacht voor SAA Assuradeuren

Schade

SAA Assuradeuren uit Rotterdam heeft een schadevolmacht verkregen van De Goudse. SAA werkt samen met ruim 800 agenten en heeft van zeventien maatschappijen een volmacht. Het bedrijf beheert zo’n 500.000 polissen.

Goudse-schadevolmacht voor SAA Assuradeuren

De partijen zeggen elkaar te vinden in hun gedeelde strategie die is gericht op optimale dienstverlening en samenwerking met het intermediair. Op de foto van links naar rechts: Arjan Halma (Hoofd Volmacht SAA), Gé Kuit (accountmanager Volmachten De Goudse), Freek van den Brule (Directeur SAA), Erik Bijkerk (accountmanager Volmachten De Goudse) en Bernardo Walta (directeur Commercie De Goudse).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.