nieuws

Aon doet overname op expatmarkt

Schade

Aon zet per direct de activiteiten in het begeleiden van expats in ontwikkelingslanden van de vereniging PSO (Personele Samenwerking met Ontwikkelingslanden) voort. Aon Expatriate Services faciliteert tegen gelijke voorwaarden alle bestaande uitzendingen, en heeft de adviserende medewerkers van PSO in dienst genomen.

Aon doet overname op expatmarkt

Met de voortzetting vergroot Aon de dienstverlening op het gebied van het begeleiden van expats van niet-gouvernementele organisaties (NGO's). Onder de naam ‘Aon NGO’ worden de klanten vanuit Rotterdam bediend. Naast advies over risico’s en verzekeringen, verzorgt Aon nu ook de uitzendvoorwaarden, waaronder suppletiebetalingen, vergoedingen en de administratie daaromtrent. Dit wordt mede uitgevoerd door Aon Hewitt's 'Benefits Administration Payment Competence center' in Eindhoven

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.