nieuws

Abelskamp gaat zorgtak Unirobe Meeùs uitbouwen

Schade

Unirobe Meeùs Groep (UMG) heeft met ingang van 1 juli Peter Abelskamp benoemd tot directeur Zorg en Inkomen. Hij moet in deze nieuwe functie de zorg- en inkomensactiviteiten voor de zakelijke markt verder gaan versterken.

Abelskamp gaat zorgtak Unirobe Meeùs uitbouwen

Abelskamp (46) is afkomstig van Aon, waar hij al sinds 1988 werkte en diverse managementfuncties heeft vervuld op het gebied van inkomens- en zorgverzekeringen. "Het is mijn ambitie om van UMG het toonaangevende bedrijf te maken op het gebied van Inkomen en Zorg voor het mkb en de grootzakelijke markt. In deze dynamische markt gaan wij werkgevers adviezen en krachtige oplossingen bieden op maat", belooft hij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.