nieuws

Delta Lloyd verruimt voorwaarden Xclusief Wonen

Schade

Delta Lloyd heeft eens kritisch gekeken naar de woonverzekeringen die vallen onder het label Xclusief Wonen en de voorwaarden verruimd. De Xclusief woonverzekeringen zijn ontwikkeld voor het luxe segment woonhuizen en voor bijzondere bezittingen, zoals kunstcollecties, muziekinstrumenten en sieraden.

Delta Lloyd verruimt voorwaarden Xclusief Wonen

Voortaan komen verzekerden in aanmerking voor een gratis waardebepaling en 10% korting als ze kiezen voor de combinatie van inboedel- en woonhuisverzekering voor huizen met een herbouwwaarde hoger dan € 750.000. De waardegarantieregeling biedt voortaan keuze uit drie varianten, waarvan variant A (de meest uitgebreide) na schade de werkelijke (herbouw)waarde uitkeert, ook als deze hoger is dan de verzekerde waarde. Verder wordt geen eigen risico meer berekend bij schades boven € 25.000, maar is ook een vrijwillig eigen risico mogelijk. Deze keuze was er eerder niet. Als de woning door schade niet meer bewoonbaar is, kan de klant in het vervolg maximaal drie jaar een gelijkwaardige vervangende woonruimte krijgen (voorheen was er alleen een vergoeding voor verblijf in een hotel of pension). Delta Lloyd zal altijd nieuwwaarde uitkeren zonder voorbehouden en ook nieuwe aankopen zijn meeverzekerd in de inboedelverzekering, die een wereldwijde dekking biedt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.