nieuws

Colimbra neemt meerderheidsbelang in Volmachtbeheer

Schade

ICT-bedrijf Colimbra heeft de aandelen in VolmachtBeheer overgenomen van oprichter Rob Grijpma. “Met de participatie heeft VolmachtBeheer een bredere basis om verder te groeien en breidt Colimbra haar positie als ICT-partner in de verzekeringsketen uit”, aldus beide partijen.

Colimbra neemt meerderheidsbelang in Volmachtbeheer

Colimbra heeft nu een meerderheidsbelang in VolmachtBeheer, dat verder de directeuren Max Wout en Jeroen Stahlberg als mede-eigenaar heeft. Beide bedrijven werken sinds 2006 samen in het ontwikkelen van de VolmachtBeheer Producten Interface (VPI). Samen willen zij het tempo van ketenintegratie in het volmachtkanaal verder verhogen.
Volmachtbeheer blijft met tien medewerkers vanuit Baarn opereren; Colimbra is gevestigd in Hoofddorp en telt 25 medewerkers. Grijpma stopt zijn werkzaamheden voor VolmachtBeheer, maar blijft actief met een eigen consultancybedrijf.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.