nieuws

DifferentWorld en Intrasurance lanceren nieuw platform

Schade

Met de lancering van een gezamenlijk ontwikkeld CRM platform bieden DifferentWorld en Intrasurance het intermediair een nieuw instrument om de klant online die zaken te laten regelen die hij zelf kan en wil oplossen. De adviseur blijft op afroep beschikbaar voor adviesgevoelige zaken en complexe producten.

DifferentWorld en Intrasurance lanceren nieuw platform

De in het systeem geïntegreerde toepassingen bedienen zowel het intermediair als de consument en beslaan de volgende werkgebieden: hypotheken, verzekeringsproducten, consumptief krediet, pensioenen, juridisch advies, vergelijkingsmodules advies software en Prolongatie/administratie. Dit pakket is naar wens van de adviseur uit te breiden met onder meer boekhoudkundige software.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.