nieuws

Nieuwe directie voor Ditzo en Ardanta

Schade

ASR heeft de commerciële organisatie opnieuw ingericht, met een aantal directiewijzigingen tot gevolg. Robert van der Schaaf (50, rechts op de foto) is nu directeur bij Ditzo en komt bij Ardanta vandaan. Philippe Wits (39) volgt hem op bij Ardanta.

Nieuwe directie voor Ditzo en Ardanta

Wits was eerder directeur Change Program Office (CPO) en was onder meer verantwoordelijk voor het klantwaardeprogramma van ASR. Robert van der Schaaf volgt bij Ditzo Laurens Leurink op die op interimbasis Peter Hoitinga was opgevolgd als directeur. Leurink is in dienst getreden bij Expedia. Hoitinga ging vorig jaar aan de slag als directeur bij het reclamebureau BeyenMeyer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.