nieuws

Intrasurance verwelkomt Claeren Risicobeheersers

Schade

Claeren Risicobeheersers, dienstverlener op het gebied van onder andere verzekeringen, pensioenen en employee benefits, wordt licentiehouder voor het Software as a Service (SaaS) platform van Intrasurance.

Intrasurance verwelkomt Claeren Risicobeheersers

Met deze stap geeft het bedrijf invulling aan de wens om haar dienstverlening online te ontsluiten, aldus Marc Claeren (rechts op de foto). Edwin Kennedy van Intrasurance: "De positie van Claeren in de markt voor zakelijke verzekeringen maakt dat het bedrijf een aantrekkelijke partner is voor het doorontwikkelen van de oplossingen die Intrasurance biedt."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.