nieuws

Klaverblad verlaagt premies bromfietspolissen

Schade

Klaverblad heeft nieuwe tarieven voor de bromfietsverzekering. De premies dalen gemiddeld met 15%. Verder is de mogelijkheid geïntroduceerd om bij de bromfietsverzekering een ongevallenverzekering voor opzittenden te sluiten. Vanaf 8 februari is de bromfietsverzekering via het KlaverbladExtra.net aan te vragen.

Klaverblad verlaagt premies bromfietspolissen

De basispremie voor het WA-tarief voor snorfietsen, snorscooters, automaten, bromscooters en versnellers is verlaagd en ook de bonus-malusschaal is aangepast. Het tarief voor brommobielen en zoemfietsen wijzigt niet.
De ongevallenverzekering voor opzittenden kent vaste verzekerde bedragen per opzittende: € 2.500 bij overlijden en € 12.500 bij blijvende invaliditeit. De premie bedraagt € 15 per jaar. Het is een aanvullende dekking, die alleen kan worden gesloten bij een WA-verzekering.
Vanaf woensdag 8 februari is de webmodule Bromfiets beschikbaar. Een assurantieadviseur die met Klaverblad samenwerkt, kan de webmodule op zijn website plaatsen. Bezoekers kunnen daarmee de premie voor een bromfietsverzekering berekenen en de verzekering aanvragen. De webmodule kan volledig worden aangepast aan de website van de assurantieadviseur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.