nieuws

Opnieuw sterke ledenaanwas voor Centramed

Schade

Centramed heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar het aantal leden sterk zien groeien. De onderlinge medische aansprakelijkheidsverzekeraar telt nu 70 leden, waar dat er begin 2011 nog 61 waren. De ledengroei valt samen met stevige investeringen in het serviceniveau en de handelingssnelheid bij de verzekeraar.

Opnieuw sterke ledenaanwas voor Centramed

De afgelopen maanden stapten vijf nieuwe zorginstellingen over naar Centramed, waaronder het Nijmeegse UMC St Radboud, twee GGZ-instellingen in Amsterdam en Venray en twee medische laboratoria in Alkmaar en Rotterdam. “Die ontwikkeling is alleen maar een aansporing om verder te gaan op de ingeslagen weg van modernisering van de medische aansprakelijkheidsverzekering”, aldus directeur Jan Boogaard. 
Centramed investeerde de afgelopen jaren aanzienlijk in het aantrekken van extra schadebehandelaars, in het verhogen van de processnelheid en in het beschikbaar stellen aan de zorginstellingen van schade-analyes. “Daar zien we nu het effect van”, constateert collega-directeur Barbara Stam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.