nieuws

ONVZ neemt voorschot op 80-jarig jubileum

Schade

Dankzij een gift van zorgverzekeraar ONVZ kan het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) de komende drie jaar theatervoorstellingen blijven organiseren voor zieke kinderen. Het WKZ, onderdeel van het UMC Utrecht, bestaat volgend jaar 125 jaar. ONVZ bestaat dan 80 jaar en schenkt 1.000 euro voor elk jaar dat het ziekenhuis bestaat.

ONVZ neemt voorschot op 80-jarig jubileum

Met het geld zijn theatervoorstellingen voor patiëntjes en hun ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes voor de komende drie jaar veiliggesteld. Het Kindertheater draait op vrijwilligers en is afhankelijk van financiële bijdragen. Elke woensdagmiddag wordt in het Kindertheater in het WKZ een voorstelling of workshop georganiseerd. In 2013 viert ONVZ haar 80-jarig bestaan.  

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.