nieuws

ONVZ best gewaardeerde zorgverzekeraar

Schade

Volgens vergelijkingssite ZorgKiezer.nl is ONVZ de zorgverzekeraar met de meest tevreden klanten. De maatschappij uit Houten krijgt van klanten het rapportcijfer 8,2; gemiddeld scoren zorgverzekeraars een 7,3. Volgens ZorgKiezer scoren kleine en regionale verzekeraars beter dan grote verzekeraars.

ONVZ best gewaardeerde zorgverzekeraar

Van de top 10 zorgverzekeraars zijn er 7 kleine of regionale maatschappijen. Van de online verzekeraars komt Ditzo met een 7,6 als beste uit de bus. “Online zorgverzekeraars scoren verrassend beter dan veel grote zorgverzekeraars.”
Na ONVZ krijgen Stad Holland (8,0) en De Friesland (7,9) de hoogste scores. Van de online verzekeraars zijn FBTO en CZ Direct met een 7,5 na Ditzo het meest gewaardeerd. Internetlabels Anderzorg en CZ direct scoren beter dan moederbedrijven Menzis en CZ.
ZorgKiezer.nl heeft ruim 13.000 bezoekers gevraagd hun zorgverzekeraar te beoordelen op bereikbaarheid en deskundigheid van de klantenservice, afhandeling van declaraties, prijs-kwaliteitverhouding, afspraken nakomen en dekking.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.