nieuws

Mondial Assistance wordt Allianz Global Assistance

Schade

De naam van hulpverlener en reisverzekeraar Mondial Assistance verdwijnt uit het straatbeeld. Het bedrijf heet voortaan Allianz Global Assistance. Met de naamsverandering wordt de strategie van moederbedrijf Allianz gevolgd om alle bedrijven in de groep onder dezelfde merknaam te scharen. Doel is de marktpositie wereldwijd verder te versterken.

Mondial Assistance wordt Allianz Global Assistance

“In 2008 veranderden we de naam van onze reisverzekering al van Elvia naar Mondial Assistance om zo te kunnen profiteren van één internationaal merk. Nu nemen we de volgende stap en heten we Allianz Global Assistance”, zegt directeur marketing en verkoop René Vermeule, die verwacht zich onder de merknaam Allianz meer te kunnen richten op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten.
Met uitzondering van de naam en het logo brengt de merknaamwijziging voor partners en klanten geen veranderingen met zich mee.  Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen en telt wereldwijd meer dan 10.000 werknemers. Ze werken samen met een netwerk van 400.000 dienstverleners en 180 correspondenten. In Nederland biedt Allianz Global Assistance met 280 medewerkers medische hulpverlening aan 1,5 miljoen mensen en verzorgt ze de voertuigenhulpverlening voor ruim 2,5 miljoen auto’s.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.