nieuws

Dekra plust ondanks terugloop in Europa

Schade

Claims- en expertisebedrijf Dekra verwacht dit jaar een omzetgroei van 7% tot € 2,15 mld. Dit ondanks een terugloop in belangrijke marktsegmenten voor de automotivesector als Frankrijk en Zuid-Europa. Om als verzekeringspartner ook nieuwe markten aan te boren buiten deze sector begon Dekra afgelopen zomer een orkaanschadevestiging op Curaçao.

Dekra plust ondanks terugloop in Europa

Het nieuwe bedrijf Dekra Caribbean richt zich op het ontwikkelen van diensten op het gebied van schade na rampen, orkanen in het bijzonder. Uit de vorige week bekend gemaakte verwachtingen voor de jaarcijfers over 2012 blijkt dat  de omzet in de automotive business dit jaar stijgt met 4% tot ongeveer € 1,2 mld. De businessunit Dekra Industrial zal dit jaar het sterkst groeien, naar ongeveer € 630 mln (+15%). Wereldwijd is Dekra nu met bijna 29.000 medewerkers actief in meer dan 50 landen. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.