nieuws

CED zet in op verdere automatisering schadeafwikkeling

Schade

CED is bezig het schadeafwikkelingsproces verder te automatiseren en werkt aan FLEXSys: een schadebeoordelingssysteem voor brand- en waterschade waarin claimsmanagement, claimbehandeling en direct herstel geautomatiseerd is.

CED zet in op verdere automatisering schadeafwikkeling

Met dit systeem worden claims automatisch beoordeeld en worden adviezen voor verzekeraars gevormd. Hierdoor wordt het merendeel van alle claims, van intake tot en met afhandeling of herstel, direct automatisch afgehandeld. De overige claims worden door een schade-expert behandeld. CED heeft hiervoor de hulp ingeroepen van Nobel als nieuwe IT-partner voor de automatisering. CED noemt het een “nieuwe stap om in 2015 een toonaangevende speler te zijn op de Europese markt van claims management”. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.