nieuws

Adfiz-leden verkiezen Movir weer tot beste inkomensverzekeraar

Schade

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir is voor derde keer op rij uitgeroepen tot “Beste inkomensverzekeraar” in het jaarlijkse prestatieonderzoek van brancheorganisatie Adfiz. Ook in 2009 en 2011 kwam Movir als beste uit de bus. In 2010 was er geen verkiezing.

Adfiz-leden verkiezen Movir weer tot beste inkomensverzekeraar

In het prestatieonderzoek, uitgevoerd door Gfk, boordelen financieel adviseurs verzekeringsmaatschappijen op uiteenlopende aspecten. De aspecten waarop Movir als hoogste scoort zijn ‘kwaliteit product’ (waaronder ook de voorwaarden vallen), ‘klantbelang centraal stellen’ en ‘kwaliteit/correctheid  claimafhandeling’. Deze aspecten stonden ook in de top vier van aspecten die de adviseurs als belangrijkste aangaven.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.