nieuws

Energiek en Salland verlagen zorgpremie

Schade

De zorgverzekeraars Energiek en Salland, beide onderdeel van Eno, verlagen de premie voor de basisverzekering. Bij Energiek en Salland wordt de maandelijkse premie € 105 (€ 107). Beide verzekeraars stellen dat goede afspraken over inkoop van zorg, een besparing oplevert die nu verwerkt is in de premie voor 2013.

Energiek en Salland verlagen zorgpremie

Een aanvullende verzekering is mogelijk vanaf € 5,64 en de hoogste premie voor een aanvullende verzekering bedraagt € 24. Een tandartsverzekering is er vanaf € 8,50. Beide verzekeraars bieden vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.
Salland biedt de mogelijkheid aan verzekerden om het verplicht eigen risico vooraf gespreid te betalen. “Na een vooraankondiging hierover in september naar onze verzekerden, hebben we direct veel aanvragen hiervoor ontvangen. Nu al is duidelijk dat deze service tegemoetkomt aan de behoefte van veel verzekerden om flexibel te kunnen betalen”, zegt Jos Peeters, commercieel directeur van Salland Verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.