nieuws

Avéro Achmea verbetert zakelijk schadepakket

Schade

Het zakelijk schadepakket Zaken Zekerplan van Avéro Achmea kent vanaf 1 januari 2013 een verbeterde dekking. Daarnaast voegt de verzekeraar in het eerste kwartaal van volgend jaar twee nieuwe producten aan het pakket toe: de CAR- en de Goederentransportverzekering. De premies van het huidige pakket blijven ongewijzigd.

Avéro Achmea verbetert zakelijk schadepakket

Het Zaken Zekerplan bestaat uit 20 verzekeringen die zijn verdeeld over 6 rubrieken: brand, milieuschade, aansprakelijkheid, verkeer, rechtsbijstand en medisch. Afhankelijk van het aantal rubrieken kan de pakketkorting oplopen tot 8%.
De verbeteringen in het pakket gelden voor zowel lopende als nieuwe verzekeringen en bestaan er  onder meer uit dat bij de gebouwenverzekering (schade) hak- en breekwerk straks volledig meeverzekerd is, inkomende milieuschade standaard is meeverzekerd tot € 100.000 en bij aansprakelijkheid de opzichtdekking is uitgebreid. Verder is het standaard verzekerde bedrag bij schade door graafwerkzaamheden verhoogd tot € 50.000 per gebeurtenis en is voor rechtsbijstand het verzekerd bedrag voor externe kosten verhoogd naar € 30.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.