nieuws

Aon opent extra kantoor voor slachtoffers Sandy

Schade

Assurantiemakelaar Aon opent tijdelijk een extra kantoor in New York. Met de vestiging in Midtown Manhattan hoopt Aon klanten die het slachtoffer zijn geworden van de orkaan Sandy beter van dienst te kunnen zijn.

Aon opent extra kantoor voor slachtoffers Sandy

Aon was zelf ook slachtoffer van de orkaan die eind oktober voor veel overlast en miljarden dollars aan schade zorgde in het noordoosten van de Verenigde Staten. Het bedrijf had een vestiging in de zwaar getroffen wijk Lower Manhattan en moest haar kantoor aan Water Street noodgedwongen verlaten, waarna de werknemers zijn verplaatst naar andere vestigingen in de staten New York, Connecticut en New Jersey.  Aon hoopt begin januari weer terug te kunnen keren naar haar vestiging in in Lower Manhattan.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.