nieuws

Zorgpremie Stad Holland 6 euro omhoog

Schade

Klanten van zorgverzekeraar StadHolland gaan in 2013 € 0,50 meer per maand betalen voor hun basisverzekering. Ook de premies van de aanvullende verzekeringen stijgen bij de intermediaire verzekeraard uit Schiedam licht. Eerder maakte zusterbedrijf DSW bekend de premie voor de basisverzekering gelijk te houden.

Zorgpremie Stad Holland 6 euro omhoog

Stad Holland is de tweede verzekeraar die zijn nieuwe premies bekend maakt. De basisverzekering gaat € 104,00 per maand kosten.  Voor de ZorgdeLuxe aanvullende verzekering gaat Stad Holland verzekerden jonger dan 18 jaar een bijdrage van € 15 per maand vragen. Hierdoor wordt de premie in zijn algemeenheid wel € 6 goedkoper en wordt de maandpremie € 96,50.
De zorgpremie van de AV ZorgRiant stijgt het meest. In 2013 kost deze aanvullende verzekering €51,25 (nu € 49,25). De Uitgebreide AV stijgt met € 0,50 en de Extra Uitgebreide AV met € 1,25. De Standaard AV stijgt fractioneel met € 0,25.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.