nieuws

TVM waarschuwt voor metaaldieven

Schade

Transportverzekeraar TVM waarschuwt transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs voor metaaldieven. De verzekeraar zegt concrete aanwijzingen te hebben voor een criminele bende die vooral actief is rondom Rotterdam. Ook in andere regio’s zou de bende inmiddels actief zijn.

TVM waarschuwt voor metaaldieven

De dieven hebben het voorzien op transporteurs die metalen vervoeren. Ze volgen vrachtwagens vanaf het laadadres tot aan los- of rustadres, zelfs tot over de landsgrenzen. Op dat moment slaan de criminelen hun slag. Indien nodig en mogelijk gaan ze er zelfs met een complete oplegger vandoor.  TVM adviseert transporteurs voldoende beveilingsmaatregelen te nemen bij geladen vrachtwagens die langere tijd stilstaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.