nieuws

Turien saneert productaanbod

Schade

Turien & Co. Assuradeuren stopt vanaf 1 januari met een handvol producten. Vanaf die datum kunnen de fietsverzekering, de doorlopende- en aflopende annuleringsverzekering, de evenementenverzekering en de aflopende reisverzekering niet meer via het volmachtbedrijf worden gesloten. Reden voor de sanering is volgens Turien een gebrek aan belangstelling voor de producten.

Turien saneert productaanbod

Alle lopende evenement- aflopende reis- en annuleringsverzekeringen blijven voor de reeds afgegeven periode van kracht. Fietsverzekeringen worden in overleg met het aangesloten intermediair beëindigd. Klanten met een doorlopende annuleringsverzekering ontvangen een passende aanbieding voor een gecombineerde reis en annuleringsverzekering. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.