nieuws

Openingsfilm ‘Dag van de verbinding’

Schade

Met deze clip startte het bezinningssymposium ‘Dag van de Verbinding’ op 21 september 2012. De Dag van de Verbinding is georganiseerd door Odius (www.odius.eu). Als dagvoorzitter trad op Eveline Brandt. Sprekers waren Johan de Kruijf (directeur Odius), Hans Büller (directeur Erasmus MC), Johan Dorresteijn (voormalig directeur Havenziekenhuis), Wytze Patijn (benadeelde Havenziekenhuis), Theo Kremer (directeur Stichting Personenschade-instituut van Verzekeraars), Joost Wildeboer (voorzitter Vereniging van Letselschade Advocaten LSA), Louise Busker en Willem de Vries (beiden verbonden aan Odius).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.