nieuws

ONVZ informeert relaties over zorg

Schade

ONVZ heeft tijdens een viertal bijeenkomsten haar intermediaire relaties een ‘Zorgupdate Aan Tafel!’ gegeven.

ONVZ informeert relaties over zorg

Tijdens de bijeenkomsten zijn de verzekeringsadviseurs geïnformeerd over de laatste veranderingen in de zorgverzekeringsmarkt. Behalve de laatste wijzigingen in het basispakket was er ook ruim aandacht voor de aanvullende verzekeringen die de geschrapte maatregelen kunnen opvangen. Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ: “Zorgverzekeringen zijn in toenemende mate complexe producten. Door de stijgende zorgkosten en de ontwikkelingen in Den Haag worden zorg en gezondheid steeds meer een high interest product. De toegevoegde waarde van de intermediair wordt daarbij steeds groter.” De zorgverzekeraar onthulde haar nieuwe zorgpremie niet tijdens de bijeenkomsten. Die wordt begin november verwacht. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.