nieuws

NN beloond voor promoten vechtsport

Schade

Nationale-Nederlanden heeft de Sport Advies Award 2012 gewonnen. De verzekeraar kreeg de prijs voor de hulp aan het Nederlands Instituut voor Vechtsport & Maatschappij (NIVM) om bedrijven te interesseren voor vechtsport.

NN beloond voor promoten vechtsport

Jaarlijks reikt de stichting Sport & Zaken de prijs uit aan het bedrijf dat sporters en sportorganisaties het beste advies geeft.  De stichting bracht zelf NIVM en NN bij elkaar.  Het NIVM zag kansen om vechtsport in te zetten tegen ziekteverzuim maar vond het moeilijk om aansluiting bij het bedrijfsleven te vinden.  Samen met de verzekeraar werd een concreet product ontwikkeld:  ‘Sport Werkt’, een vechtsporttraining die bedrijven kunnen inzetten om werknemers te laten werken aan hun zelfvertrouwen.  De training wordt inmiddels bij twee bedrijven gegeven.  
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.