nieuws

Nieuwe MKB-module Klaverblad

Schade

Klaverblad heeft een nieuwe webmodule voor MKB-verzekeringen geïntroduceerd. Tussenpersonen kunnen nu via het extranet van Klaverblad de premie voor de meest gangbare MKB-verzekeringen berekenen, offertes aanvragen voor klanten en polissen aanvragen.

Nieuwe MKB-module Klaverblad

Het gaat in de MKB-module om de verzekeringen voor gebouwen, inventaris/goederen, bedrijfsschade, glas, geld, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Tussenpersonen kunnen de webmodule ook op hun website plaatsen. Bezoekers kunnen dan zelf de premies voor MKB-verzekeringen berekenen en verzekeringen aanvragen. De module kan worden ingepast in huisstijl die de de assurantieadvsieur voor zijn website gebruikt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.