nieuws

Het Verbond van Verzekeraars wil de positie van slachtoffers van letsel verder versterken.

Schade

Het Verbond wil de positie van slachtoffers van alle vormen van letsel verder versterken. Daarom kunnen aansprakelijkheidsverzekeraars deze slachtoffers voortaan ook rechtstreeks informeren over bijvoorbeeld de voortgang van de schaderegeling.

Ook kunnen verzekeraars slachtoffers vanaf nu aan het eind van de zaak informeren over de totaal betaalde Buitengerechtelijke Kosten om mogelijk ‘dubbel declareren’ door hun belangbehartiger te voorkomen. Dit staat in de nieuwe Bedrijfsregeling 15 Informatieverstrekking bij letselschade, die per 1 juli 2012 ingaat en de oude Bedrijfsregeling 15 inzake ‘Gedragsregels bij de behandeling van personenschade in het verkeer’ vervangt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.