nieuws

Eerste online Zorgseminar Univé succesvol

Schade

Univé heeft tijdens een online Zorgseminar over actuele ontwikkelingen in de zorg ruim 800 vragen en antwoorden uitgewisseld met 158 deelnemers. Iedereen kon via internet deelnemen aan dit seminar en vragen stellen.

Eerste online Zorgseminar Univé succesvol

Aan de hand van een presentatie werden wijzigingen in de zorgverzekering toegelicht en was er de mogelijkheid om vragen te stellen. De meeste vragen betroffen de zorgpremies, vergoedingen voor specifieke zorg en medicijnen, het eigen risico, zorgverzekeringen op maat en het goedkoper maken van zorg. Maar liefst 96% van de deelnemers gaf tijdens het Zorgseminar in een poll aan dat ze zich zorgen maken over de stijgende kosten van zorg in Nederland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.