nieuws

Managementwissel bij Rialto

Schade

Vanwege ‘strategische ontwikkelingen’ heeft de VAN (Verenigde Assurantiebedrijven Nederland) besloten een managementwissel door te voeren bij verzekeringstak Rialto. Manager Huub Flipsen wordt manager Marketing & PR van de VAN. Zijn werkzaamheden bij Rialto zullen worden overgenomen door Lodie van Duijse.

Managementwissel bij Rialto

Flipsen (links) gaat zijn nieuwe functie per 16 januari vervullen. Volgens de VAN is de functie nieuw geïnitieerd en krijgt Flipsen als doelstelling de missie en visie van de VAN integraal binnen en buiten de organisatie te positioneren. 
Bavam-manager Van Duijse wordt per gelijke datum tevens de eindverantwoordelijke voor Rialto. Hij zal deze functie vervullen tijdens de aanloopperiode naar 'een definitieve positionering voor de acceptatie-activiteiten van de VAN'.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.