nieuws

Letselschade

Schade

nl/schade/dossiers/letselschade” target=”_self”>Letselschade In 2006 werd de eerste versie van de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) gepresenteerd. Doel van de code is een snellere en transparantere behandeling van letselschade voor slachtoffers. Het Verbond van Verzekeraars heeft deze gedragscode per 1 januari 2007 verplicht voorgeschreven voor de aangesloten verzekeraars. De Gedragscode Behandeling Letselschade is in 2012 uitgebreid met de Medische Paragraaf. Dit onderdeel van de code regelt gedetailleerd en concreet een van de grootste knelpunten in de afwikkeling van letselschadezaken: het medisch beoordelingstraject. Meer lezen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.