nieuws

VKG claimt scherpe premie voor motorverzekering

Schade

VKG heeft een nieuwe motorverzekering, waarbij de premie is gebaseerd op de verhouding tussen het vermogen en het gewicht van de motor. De tarieven van de VKG Motorverzekering zijn voor sport- en supersportmotoren tot 17% lager dan voor vergelijkbare producten. Volgens VKG is dit premieverschil voor toermodellen en cruisers zelfs tot 30% gunstiger.

VKG claimt scherpe premie voor motorverzekering

De hoogte van het eigen risico is voor cascoschade variabel: bij aanvang € 150, na schade hoger maar na drie jaar schadevrij rijden kan dit eigen risico dalen tot nul euro. Als de motor in de wintermaanden (november t/m februari) in de stalling blijft, is een 'winterstopkorting' van 15% mogelijk. Bij aanwezigheid van een voertuigvolgsysteem geeft VKG nog eens 5% korting op de cascopremie.
De VKG Motorverzekering is (online) af te sluiten binnen het Gezinspakket of de TotaalOpvangPolis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.